Oakley

Oakley, Kampioen Sportbrillen voor wielrenners, motorsport, ski, ... ook met brilsterkte #porteman_sport

Oakley is een lifestyle.  Oakley is een obsessie, voor de perfectionist. 
Oprichter Jannard ontwikkelde een anti-slip rubber voor handvaten voor de BMX; later gebruikte hij dit rubber voor de neuspads & oortips bij brillen ... het merk Oakley is geboren.  Leuk weetje : Oakley is de naam van de hond van Jannard.
Ondertussen is oakley sportmerk N° 1.  De brillen zijn favoriet bij topsporters in het wielrennen, mountainbike, triatlon, ski, golf ... zelfs de vissport.Optiek Porteman kiest volledig voor de 3 toppers van oakley : 
* oakley optical : een trendy brilcollectie uit ultralichte plutonite-platen of titanium. 
* oakley streetwear : hippe zonnebrillen met een sportieve look. 
* oakley pure sport : het perfecte huwelijk tussen techniek & mode.  Nu ook in de unieke Van Gorp designs.

De zonneglazen zijn gemaakt uit polycarbonaat, net zoals astronautenhelmen.  Dit is een garantie tegen schokken van opvliegende steentjes of een zware val.

Elke sport kiest bij oakley zijn specifieke lens.  Zo optimaliseert oakley het groen met het golfglas.  Oakley ontwikkelt een verschillend glas voor mountainbikers die kijken op aardegrond tov wielrenners op asfalt, ...  We stellen samen met je de ideale lens voor : verkleurende glazen ("photochromatic"), een iridiumcoating (een oppervlakkige laag die licht weerkaatst en kleurcontrasten verhoogt), hydrofobe coating (tegen water, regen, zweet, zonnecrème, ...) etc.  

Uniek is de prism-technologie.  Een combinatie van contrastverhoging én polarisatie.   Alle onnodige reflecties worden geabsorbeerd in het glas.  Zeilers kijken doorheen het weerkaatsend water, fietsers zien de diepte van een plas,  motorrijders ervaren geen spiegelingen op een blinkend wegdek. 

Wist je dat we je oakley helemaal op sterkte kunnen maken met jouw brilsterkte?  De Oakley glasfabriek houdt zelfs rekening met je zijdelings zicht door microprisma's in het glas te voegen.  Zo ondervind je geen vervorming als je door een sterk gebogen glas kijkt.   Of eenvoudiger... met onze contactlenzen natuurlijk!   

Nieuw!  Dit jaar is de lancering van de jongerencollectie : sportbrillen optisch én zon vanaf 8 jaar.  Toppers in miniformaat!

We zijn bij optiek Porteman trots om erkend ambassadeur van Oakley te zijn.  Door de constante bijscholing mogen we alle types oakley aan u voorstellen én op brilsterkte op maat maken ! 

Volg ons op instagram : #porteman_sport