Porteman Blog

Oakley x De Olympische Spelen: Een samenwerking voor winnaars

10 jul 2024 | Brillen, Nieuws

De iconische Over the Top brillen van Oakley veroverden de wereld tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000. Dit succes inspireerde Oakley om een uniek concept te ontwikkelen: het Team Oakley platform. Het doel was om Oakley atleten samen te brengen en te vieren tijdens de Olympische Spelen, met als gedeelde passie voor sport en het nastreven van topprestaties.

Sindsdien is Team Oakley uitgegroeid tot een hechte gemeenschap van atleten uit diverse disciplines, die elkaar steunen en inspireren op weg naar hun dromen. De kernwaarden van het team – uitmuntendheid, innovatie en teamgeest – komen tot leven in elk aspect van de samenwerking met Oakley.

Ter ere van de Olympische Spelen van Parijs 2024 lanceert Oakley de Inner Spark collectie. Deze speciale collectie zonnebrillen en sportbrillen is een ode aan de innerlijke kracht en vastberadenheid die atleten tonen om hun doelen te bereiken. De ontwerpen combineren Oakley’s geavanceerde technologieën met gedurfde kleuren en patronen, die de unieke energie en spirit van de Spelen uitstralen.

Inner Spark vertegenwoordigt meer dan alleen hoogwaardige sportuitrusting. Het is een symbool van de veerkracht van de menselijke geest en de kracht van dromen najagen. De collectie inspireert iedereen om hun eigen “innerlijke vonk” te ontketenen en het beste uit zichzelf te halen, ongeacht de uitdagingen.

Ontdek de Inner Spark collectie op de webshop