Merken

Ray-Ban

Never hide your Clubmaster, Wayfarer or Pilote !

1937 Is het geboortejaar van de vader van alle zonnebrillen : de Aviator. De bril is een ontwerp voor de Amerikaanse luchtmacht om het beste contrast te geven bij blauwe lucht & zon. Het merk werd Ray-Ban : het “bannen van stralen”. Deze “piloot” staat nog elk jaar in de top 3 van de meest gekochte zonnebrillen in de wereld.

Naast de gouden bril met groene glazen, zijn ondertussen veel spin offs met spiegelglazen, degraderende glazen, lederlooks, houten frame, …. RayBan lanceerde meer klassiekers : de Wayfarer (de “Blues Brothers”-bril), de Clubmaster, … Dit jaar scoort goed hun technics-reeks : heel fijne, ronde brillen in edelstaal, titanium en carbon. Een opvolger van de zware, oversized RayBans?

Optiek Porteman is ambassador voor Ray Ban : de collectie wordt elke maand aangevuld door alle nieuwigheden.

Wist je dat we uw Ray-Ban zonnebril personaliseren? Als ambassador geniet je van alle bestaande kleuren van Ray-ban, maar we kunnen meer ! We personaliseren je bril in het kleur van jouw keuze, jouw kledij, … je kiest zelf je glaskleur, framekleur, zijveren, logo, etc. Zelfs je naam graveren we in je brillentas.