Optiek Porteman in Ieper

Ambassador voor Oakley

Porteman is ambassador voor Oakley. Oakley staat alleen aan de top van sportbrillen voor wielrenners, ski, golf, vissers, running, … ook mét brilsterkte.

Oakley is een lifestyle. Hun perfectionisme is een obsessie, maar met heel veel fun. Oprichter Jannard ontwikkelt een anti-slip rubber voor BMX handvaten. Die rubber gebruikt hij later voor neuspads en oortips bij sportbrillen … en het merk Oakley is geboren. Leuk weetje : Oakley is de naam van de hond van Jannard. Bekijk hier sfeerbeelden van de Oakley collecties.

Creëer jouw eigen unieke sportbril

Porteman customizes your Oakley

Als ambassador geniet je van alle bestaande kleuren van Oakley, maar we kunnen meer ! We customizen je bril in het kleur van jouw fiets, jouw kledij, … je kiest zelf je glaskleur, framekleur, zijveren, logo, etc. Zelfs je naam graveren we in het glas. Wil je je motief helemaal uniek zien, dan werken we samen met laklabo’s zoals Van Gorp.

De unieke Prizm technologie

Oakley Contrastglazen

Elke sport heeft een andere toepassing. Enkele voorbeelden :

  • Mountainbike : de Trailglazen zijn perfect voor Mountainbikers die tussen de bomen tussen schaduw en zon focussen.
  • Wielrennen : extra dieptezicht met de Roadglazen.
  • Ski & Snowboarding : snowglazen voor op witte ondergrond met ijsplekken.
  • Golf : Meer contrast op green, rustgevend.
  • Vissers : extra polarisatie om door het water te kijken. Er bestaat zelfs een verschil voor diepvissen of riviervissen.

In elk glas verwerken we de unieke Prizm technologie. Deze verhogen het contrast en verlengen je draagrijd. Zo kan je bril van schermer en slecht weer dragen tot in fel zonlicht of sneeuw.

Wil je je bril dag & nacht kunnen dragen, dan kies je onze fotochromatische glazen ‘transitions’ die van transparant wit tot zonnebril meekleuren volgens het licht. Super toch?

Ook in onze casual streetwear collectie bouwt Oakley meer en meer de contrasttechnologie in.

Ben jij een brildrager?

Oakley sportbrillen ook mét sterkte verkrijgbaar

Het labo van Porteman is erkend om sportbrillen ook mét sterkte te maken. Dit is een sinecure omdat de gebogen glazen op zij vervormingen kunnen veroorzaken. Een specialiteit van Optiek Porteman. We doen doen ook met multifocale glazen voor +45 om je meettoestellen goed te kunnen lezen. Daarvoor gebruiken we ook de kwaliteitsglazen met prizm-contrast van oakley.

Onze andere merken, zoals Nike & Adidas, kunnen ook met brilsterkte of hier kiezen we soms voor een eenvoudige inclipbril. Kom zeker langs om te vergelijken.

Veel sporters kiezen Porteman voor hun contactlenzen. Door onze sportieve aanpassing heb je geen last van droge, tranende ogen of stof. Ook al 15 jaar passen we nachtlenzen aan. ’s Nachts slapen met lenzen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. We vinden dit ook ideaal voor watersporters.

Hou je van de Oakleylook als je niet sport? Porteman is ook dealer van de optische Oakley monturen. Een sportieve look, meestal sober met een kinky twist.

Oakey

Nieuw! Gaming

De unieke Prizm Gaming glazen zijn ontworpen om je ogen te beschermen maar ook je focus & contrast te verhogen. Het resultaat is verbluffend. Dit is veel meer dan een blauwfilter, het is een virtuele wereld die open gaat.

  1. We testen je ogen testen welke inspanning je oogspieren leveren bij beeldschermen
  2. Porteman controleert je postuur ifv hoofdpijn, nekpijn & schouders
  3. Een paar topglazen Prizm Game Blue kost 250€.

 

Oakey

Oakley for Youngsters

We hebben een boon voor kids & tieners. Daarom ontdek je in de winkel ook de gewone Oakley monturen én de koersbrillen voor jongeren. Een Youngster Oakley kies je vanaf 100€.

Volg ons op instagram : @portemansport

Alles op het gebied van optiek en sport!

Volg @PortemanSport op instagram

Porteman blog

Nieuws, acties en de laatste modetrends