Oakley

Porteman is ambassador voor Oakley.

Oakley staat alleen aan de top van sportbrillen voor wielrenners, ski, golf, vissers, running, … ook mét brilsterkte.

Oakley is een lifestyle. Hun perfectionisme is een obsessie, maar met heel veel fun. Oprichter Jannard ontwikkelt een anti-slip rubber voor BMX handvaten. Die rubber gebruikt hij later voor neuspads en oortips bij sportbrillen … en het merk Oakley is geboren.

Leuk weetje : Oakley is de naam van de hond van Jannard.

Adidas

Sportbrillen voor in- & outdoor. Contrastglazen.

Adidas en Oakley zijn samen meesters van de sportbril. Adidas lanceerde instant klassiekers als de Evo en de Evil Eye, recenter de Zonyk. Ze zijn het beste huwelijk tussen hoogtechnologie en fashion.

Een Adidas sportbril is instelbaar aan de veren en de neus, elk stukje kan apart gedemonteerd worden, … Vooral de glazen zijn top. Ze zijn waterafstotend en antidamp.

Nike

De nieuwste Nike modellen

Nike … De Griekse godin van de overwinning is bij velen vooral gekend als het beroemdste sportmerk.

Optiek Porteman kiest bij Nike de nieuwste modellen voor kinderen & tieners. Heel flexibele & lichte brillen met een stoere look. Op de zijveren staat telkens de Nike-swoosh, het logo.

Zwembril op maat

Scherp zien boven
en onder water

Onze zwembril heeft een optimale fitting voor brildragers. De neusbrug is verstelbaar zodat zowel de pupilcentratie en de afsluiting perfect voelen. De afdichting is anti-allergische silicone. Het is mogelijk om een verschillende sterkte voor rechts & links te kiezen.

Budgetvriendelijk : Vanaf 50 € Ideaal geschenkje trouwens!

Ook duikers & snorkelaars kunnen hun masker op sterkte maken. Het getemperd glas verdraagt een druk tot >50m onder water. Daarvoor werken we samen met topmerken als Cressi, Demetz, Tusa & Mares. Bifocale glazen voor je meetinstrumenten zijn voor 50+ ers een noodzaak. Bovendien slijpen we zo in dat je visueel niet gehinderd wordt als je de bodem observeert of ‘in the blue’ drijft.
Jeroen Porteman is zelf duiker … dus we begrijpen de noden.

Alles op het gebied van optiek en sport!

Volg @PortemanSport op instagram

Porteman blog

Nieuws, acties en de laatste modetrends