Optiek Porteman in Ieper

Jouw opticien voor de mooiste brillen

Monturen

Een ruime keuze uit de laatste nieuwe collecties

Optiek Porteman schuimt internationale beurzen af om topmerken en designers tot bij u te brengen. In onze winkel krijgt u met veel plezier persoonlijk en advies op maat door onze opticiens en stijladviseurs. Dankzij onze ruilcontracten met onze firma’s volgt Optiek Porteman altijd de laatste nieuwe collecties en kunnen we veel gedurfde maten en kleuren inkopen.

Ontdek onze merken.

Zonnebrillen

Altijd stijlvol en goed beschermd tegen de zon

Zonnebrillen, een passie. Geniet van het advies door onze stijladviseurs in de winkel of koop je hippe trendy zonnebril via onze webshop. U kan steeds genieten van de laatste nieuwe trends en seizoen collecties. De meeste zonnebrillen maken we ook graag op sterkte voor u. Informeer!

Sportbrillen

Voor sportief gebruik zoals fietsen, skiën of hardlopen

Optiek Porteman is erkend ambassador voor de sportbrillen adidas en Oakley. Professioneel advies over de contrastglazen, montuurfitting, … Is een must voor de juiste sportbril. Een gepersonaliseerde sportbril al dan niet op sterkte of met lenzen natuurlijk maken we graag voor u.

Brillen voor kids

Als worteltjes niet meer helpen …

Trendy brillen voor hippe kids! Optiek Porteman heeft een passie voor originele kinderbrillen. Kleurrijk, oversized, sportief of bijna onzichtbaar: voor elke snoet de perfect look!

Veiligheidsbrillen

Diverse veiligheidsbrillen voor elk type werkzaamheden

Optiek Porteman heeft een partnership met Essilor Belgium en North Safety Products voor het leveren van veiligheidsbrillen op sterkte.

Het zijn veiligheidsbrillen met aangepaste brilglazen, conform de CE-normen (Europese richtlijn 89/686/EEG – EN 166) en de strengste eisen van jouw verzekering.

Onze brillenglazen

Je kiest uit verschillende soorten brillenglazen

Met een frame kaderen we je ogen mooi in en dankzij de glazen geniet je van het beste zicht.

De opticiens van optiek Porteman begeleiden je doorheen de vele mogelijkheden. Op onze site tonen we al enkele opties.

Porteman blog

Nieuws, acties en de laatste modetrends