Merken

Theo Kids

Met theo is alles kits met de kids!
Kiekeboe. Dat is meer dan die uitroep wanneer je plotseling tevoorschijn komt. Kiekeboe is de familie die de Antwerpse striptekenaar Merho creëerde. Merho, zelf een theo fan. Toen theo co-founder Wim Somers het eerste Kiekeboe-album kocht, was het meteen liefde op het eerste gezicht. De theo familie groeide op met de Kiekeboes, en vanaf nu worden de Kiekeboe familie en de theo familie één grote gemeenschap. Een mijlpaal in de reis back to the future.

Want voor het eerst lanceert theo zijn eigen reeks kinderbrillen. In een Kiekeboe-strip én in het echt! Al die jaren zagen kinderen hun ouders en grootouders de trendy en flashy theo brillen dragen. Eindelijk kunnen ook zij nu de wereld van theo binnentreden met hun eigen kleurrijke kinderbrillen. Zo maakt theo zijn visie waar: voortaan is héél het gezin lid van de theo familie en vormt ze samen één gemeenschap, net zoals de theo en Kiekeboe families.
Welkom in het kinderbrillenparadijs van theo! Met de nieuwe Kiekeboe modellen Fanny, Froe Froe, Joeksel, Kiekeboe, Charlotte, Marcel en Nopel hoor jij nu ook bij onze familie!