Home » Webshop » Contactlenzen » Maandlenzen » Ultra Multifocal

Ultra Multifocal

Bausch+Lomb ULTRA® for Presbyopia contactlenzen met MoistureSeal technologie zijn de nieuwste multifocale maandlenzen van Bausch+Lomb en voldoen aan de eisen die u aan een moderne contactlens stelt. Deze multifocale contactlens maakt de leesbril in het dagelijkse leven overbodig. U kunt helder en scherp zien op alle afstanden. Daarnaast bevatten deze innovatieve contactlenzen na 16 uur nog zelfs 95% van het vocht in de lens.1 Dat betekent voor u: lekker lang comfortabel contactlenzen dragen, zelfs na langdurig gebruik van digitale apparaten en/of computer.

 85,00

Zorgeloos lenzen dragen? Upgrade ifv droge ogen, Pc- & leescorrectie, …?
Wens je graag je ogen en lenzen te laten controleren? Of zijn je lezen niet meer helemaal in orde? Plan vrij je afspraak voor uw lenscontrole.

Waarom je kiest voor Optiek Porteman

  • Alle types lenzen tot maatwerk
  • Lenscomfortplan: zorgeloos lenzen dragen
  • Gratis verzending boven de 150 euro
  • Kosteloos af te halen in de winkel

Ultra Multifocal

Bausch+Lomb ULTRA® multifocal contactlenzen met MoistureSeal technologie zijn de nieuwste maandlenzen van Bausch+Lomb en voldoen aan de eisen die u aan een moderne contactlens stelt.

Daarnaast bevatten deze innovatieve contactlenzen na 16 uur dragen nog zelfs 95% van het vocht in de lens. Dat betekent concreet: lekker lang comfortabel contactlenzen dragen, zelfs na langdurig gebruik v

Extra informatie

Merk

Bausch & Lomb

Type lenzen

Multifocaal

Verpakking

6 maanden

Optiek Porteman

In onze winkel en online zijn het dezelfde garanties

Een ruime keuze
uit de nieuwste collecties
Gratis afhaling
in onze winkel
Lenscomfortplan
op maat voor u
Gratis onderhoud
en bril controle