Merken

Adidas

In- & outdoor sportbrillen, met contrastglazen

Adidas en Oakley zijn samen meesters van de sportbril. Adidas lanceerde instant klassiekers zoals de Evo, de Evil Eye en de Zonyk. Ze zijn het beste huwelijk tussen spitstechnologie en fashion.

 

Een Adidas sportbril kun je aan de veren en de neus aanpassen. Elk stukje kan apart worden gedemonteerd. De glazen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn waterafstotend en antidamp. De filters zijn dé referentie in de sportwereld: de LST (= light stabilisator) egaliseert het licht bij fietsen tijdens schemerlicht (bv. zonsopkomst, avondzon en bomenrijen). Er bestaan LST-glazen voor skiën, mountainbike, wielrennen, autosport, golf, watersport… Elke Adidas sportbril kan op  verschillende sterktes in het glas worden vervaardigd. Een bril met kliksysteem is ook een optie. Beide mogelijkheden bevatten de LST-kwaliteitsnormen. Hiernaast kun je uiteraard eveneens kiezen voor onze sport-contactlenzen!

Voor onze jonge sporters volgt Optiek Porteman ook de flexibele Adidas-sportbrillen.

Wil jij graag persoonlijk advies of de volledige collectie van Adidas ontdekken? Kom gerust langs in onze winkel te Ieper